Què m’ofereix aquest punt?

Posem a la teva disposició un conjunt de programes, aplicacions, enllaços, recursos i altres eines perquè puguis preparar de manera senzilla (i sense deixar-te res!) les teves activitats amb legalitat, benefici i seguretat. D’una manera visual i actualitzada al moment.

A més, t’oferim la possibilitat de desenvolupar un projecte de lleure personal i adaptat a les teves necessitats i entorn.

Infant assenyalant amb el dit a un punt davant seu

El teu punt: T’ho fas o T’ho fem?

A lleure.net trobaràs una eina que t’acompanya en el procés de desenvolupar una activitat de lleure, des del principi fins al final. Podràs trobar en un mateix punt tots els recursos legals, tècnics i pedagògics que et faran falta.

Per engegar el procés, caldrà definir a una persona com a responsable de l’activitat, que a més, serà el contacte amb lleure.net. No et preocupis, la podràs canviar més endavant. Tot seguit, definiràs els paràmetres bàsics de l’activitat: tipologia, dates i horaris, nombre de participants, ubicació, etc. Amb aquestes dades, es farà una primera notificació de l’activitat.

A partir d’aquí, tindràs accés a l’instrumentari de lleure.net, que estarà definit en funció d’aquestes indicacions sobre la teva activitat, fent que la experiència de gestió sigui completament personalitzada. Tindràs accés a fulles dinàmiques per controlar les programacions i els pressupostos, editar-los i veure com s’actualitzen a temps real, així com el nombre de participants, les seves fitxes d’inscripció, i poder-los distribuir en grups per l’activitat. De la mateixa manera, tindràs un espai amb els dirigents i les seves documentacions. Els monitors i monitores també podran accedir a lleure.net a través de la persona responsable, i participar en el procés de creació de l’activitat. Els aspectes més tècnics també estan coberts amb lleure.net, i tindràs també un espai per comprovar i guardar les assegurances, i altres documentacions legals que necessitis en funció de la teva activitat.

A més, posem a la teva disposició amb els paquets “t’ho fem” el crear-te un projecte de lleure a mida segons les teves necessitats, adaptat al entorn d’on es realitzi.

T’ho fas.

lleure.net et dona la caixa d’eines necessària perquè puguis crear la teva activitat amb èxit.

En el “T’ho fas” tens accés a tot l’instrumentari tècnic de lleure.net per a què puguis utilitzar-lo en les teves activitats. Tindràs assistència tècnica a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte.

En aquest paquet et donem les eines per a que pugueu treballar juntament amb l’equip de dirigents de l’activitat per a desenvolupar-la vosaltres mateixos.

Aquests plans estan pensats per equips i entitats amb coneixements de lleure, i un projecte propi.

T’ho fem.

lleure.net t’organitza la teva activitat en funció de les teves necessitats.

En el “T’ho fem”, l’equip humà de lleure.net es cuidarà de totes les gestions.

A part de tot el que t’aporta el pla anterior, construïm un projecte educatiu que s’adapti a les necessitats de la vostra activitat.

A partir dels vostres paràmetres i el vostre entorn, l’emplenarem amb un centre d’interès i eix temàtic personalitzat. Tindreu una activitat de lleure única feta a la vostra mida per especialistes en lleure.

Aquests plans estan pensats per ajuntaments, entitats, clubs esportius i altres ens de fora del món del lleure.

Els plans “T’ho fem” s’han de subscriure amb una certa antelació!